O poastare Random

Nu prea am mai avut timp sau inspiratie sa scriu. Dar, s-au strans cateva subiecte. Nu sunt multe, acolo cateva. Sau mai bine zis, zicatori cu exemplu.

Pai, prima ar fi ca “Doamne, mare e gradina ta si multi prosti, ciudati si nebuni ai in ea!”
Asta, pentru ca o colega de servici tocmai imi povestea ce patanie i s-a mai intamplat in drumul ei spre munca. Iar la capitolul “ciudati” cred ca are un soi de radar si magnet care ii atrage dupa ce i-a gasit. 🙂 De ce? 🙂
Pai, acum vreo cateva saptamani ne povestea cum, in autobuz find, vorbea la telefon si un domn cu o mapa in mana o tot impingea si ii punea mapa in fata. Intr-un final, contrariata, l-a intrebat ce are. Raspunsul a fost simplu si ciudat:” Domnisoara, in U.E. s-a interzis vorbitul la telefonul mobil pentru ca te imbolnaveste de cancer, asa ca te rog sa nu mai vorbesti la telefon, ca eu nu vreau sa fac cancer!”?! O alta a fost cand, tot in autobuz, o intreaba unul:” Tu esti bine? ca Basescu ne-a zis sa traim bine! Iar apoi, uitandu-se la altcineva ii spune: tu vei muri inaintea mea” Ciudat, nu? Spooky?
Ah, si sa nu mai vorbim de stimatele “domnisoare” pe la vreo 60-80 de anisori cu craisorii de acelasi calibru, ce se afla permanent prin mijloacele de transport in comun ale minunatei noastre capitale, si nu numai pe aici, care in plina greva a bugetarilor (bugetari de prin toate birourile, uniti-va!) se plimbau nestingheriti prin oras. La 6.30 ii vedeam prin toate autobuzele, fara pic de greata! Daaaaaaaaaaar, suntem ok. 🙂 Chiar vineri, o domnisoara de genul o admonesta, tot pe colega mea ghinionista, ca nu vede ca aia e usa pentru coborarea lor( n.r.- a pensionarilor!?), de ce incearca sa urce ea pe acolo???????

O alta ar fi “Nemultumitului i se ia darul”. Ca multe alte companii si cea in care lucrez eu are firma de catering. Nou nouta! Dar cum cea veche nu ne placea, pentru mancarea oribila pe care o serveau, asta noua nu place pentru ca are floricele pe mese! WTF? Bah, nu mancati florile ci mancarea, care e foarte buna. Dar mai sunt si carcotasi care , probabil se cred la Ritz, Hilton sau Marriott. Spanac la tava!

Am pierdut a treia zicatoare ce o aveam in cap. Si m-am trezit din somn pentru ea!

Leave a Reply