Laptop Asus K53SC-SX140D

Laptopul Asus K53SC-SX140D, la aparitia sa a fost unul dintre cele mai bune laptop-uri ale acelei perioade. Acum, recunosc, este putin cam depasit in special pentru cei care au nevoie de configuratii puternice (gameri sau graficieni). Pentru noi restul, muritorii de rand. Asus K53SC-SX140D ramane un laptop bun, rezistent, puternic si la un pret foarte accesibil. Eu personal il consider perfect pentru facultate, servici etc.

Caracteristici si pareri despre Asus K53SC-SX140D

Laptop Asus K53SC-SX140DAre un display de 15.6 inch ce foloseste o tehnologie  LED, tehnologie care este responsabila de confortul ochilor tai atunci cand il utilizezi.

Designul metalic la exterior si porcesorul Intel Core de generatie noua la interior face ca acest device sa fie alegerea ideala. O calitate durabila a materialului din aluminiu si noua KSerie ofera un plus de stil si performanta.

Placa video dedicata are o capacitate de memorie de 1024MB si este din seria GeForce, modelul GT 520MX mai exact care ridica nivelul de performanta in ceea ce priveste partea video a acestui laptop. La aceasta specificatie se adauga si cei 4Gb Ram DDR3, insa laptopul capacitate maxima de 8Gb.  Procesorul Intel Core i7 isi face simtita prezenta atunci cand rulam jocuri sau programe cu cerinte de sistem ridicate.

Drept urmare va puteti folosi de acest laptop pe orice domeniu, fie retelistica, fie gamming, fie simpla utilizare pentru messenger, muzica, filme si retele de socializare.

Tehnologia IceCool mentine o temperatura scazuta chiar si in utilizarea indelungata a laptopului.Prin urmare suprafata de tastare va ramane racoroasa fara a simti caldura emisa de placile si celelalte componente interne.

Leave a Reply