Impresii de la “European CSR Lessons”

Vă spuneam în postul anterior că vă invit să urmăriţi “European CSR Lessons“, un eveniment organizat de ResponsabilitateSociala.ro. N-am apucat să mai scriu nimic între timp pentru că am fost în focuri. Şi încă mă simt aşa, pentru că în continuare răspundem la mail-uri şi telefoane legate de prezentări.

Am avut mari emoţii în prima zi, când încă de la ora 10.00 au venit invitaţii. La ora 11.00 sala era plină. PREA plină! Mihaela Savu (Marketing Manager, RIB) a numit asta un succes!

Am avut norocul şi în acelaşi timp ghinionul de a sta în pauze la birourile de primire şi la conferinţe în sală. Spun noroc pentru că ultimul feedback ajungea la mine. Şi spre bucuria noastră, a fost numai de bine.

Am prins zâmbete, reacţii de entuziasm si mulţumiri care mi-au confirmat că de mult timp era aşteptat un astfel de eveniment.

Şi mai spun noroc pentru că eram prima care intra în interacţiune cu invitaţii străini. Ce m-a impresionat cel mai mult la ei? Voi pune prezentările pe al doilea loc pentru că înainte de orice, m-au încântat relaxarea, zâmbetul şi atitudinea.

 

Au salutat la intrare (şi la plecare), ne-au întrebat cum decurge evenimentul şi au stat de vorbă în lobby cu invitaţi din public pe care nu îi cunoşteau. Fără aroganţă şi figuri încruntate precum mulţi corporatişti români. Cel puţin asta am simţit eu

Spun ghinion pentru că nu am putut vedea finalurile conferinţelor.  Dar voi recupera asta când mă voi uita la filmările făcute de echipa Radio Lynx.

Şi dacă tot am adus vorba de parteneri le mulţumesc tuturor celor care au contribuit ca “European CSR Lessons” să se întâmple:

Celor care ne-au ajutat să avem vorbitori de top: BCR, Orange, Raiffeisen Bank, UniCredit Ţiriac Bank, Petrom, Carlsberg, Rompetrol, Unilever şi Renault. Apoi, celor care ne-au ajutat să ducem vestea mai departe: partenerii media, prietenii de pe Facebook şi bloggerii care au scris

Acestea fiind spuse, sper că evenimentul a fost un început bun de conturare a unei comunităţi puternice care sprijină iniţiativele de responsabilitatea socială. Şi ca până la finalul anului să avem cât mai multe dezbateri pe tema aceasta.

Şi personal, mi-ar plăcea să existe discuţii mai multe privind comunicarea online a programelor de CSR. Dar despre asta voi scrie pe larg în postul următor

Leave a Reply