Cartea Vulturul dincolo de Cornul Lunii PDF » Download + Recenzie

Vulturul dincolo de Cornul Lunii
Vulturul dincolo de Cornul Lunii
Autor: Rodica Ojog-Brasoveanu
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Vulturul dincolo de Cornul Lunii

Radu Andronic slujitorul de taina al domnitorului Brancoveanu are de indeplinit doua misiuni foarte delicate si de importanta pentru Tara Romaneasca: sa-l prinda pe spionul Imperiului Otoman cunoscut sub numele de Trandafirul si sa afle incotro a fugit boierul Gheorghita Filipescu cu Smaragda fiica boierului Dumitru Cerchez. Doua insarcinari la fel de dificile dar nu imposibile pentru cel mai bun spion al Cancelariei Negre. Insa… Cum sa afli cine este Trandafirul cand nimeni nu i-a vazut chipul? Si cum sa spui inspre ce zari au apucat fugarii cand o prietenie din copilarie ii leaga? Si mai ales cand stii ca intre Gheorghita si Smaragda este dragoste mare si fara cale de curmat?

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Vulturul dincolo de Cornul Lunii de Rodica Ojog-Brasoveanu în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Vulturul dincolo de Cornul Lunii?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 4.81 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply