Cartea Vietile sfintilor. Povestiri pentru copii. Vol. 1 PDF » Download + Recenzie

Vietile sfintilor. Povestiri pentru copii. Vol. 1
Vietile sfintilor. Povestiri pentru copii. Vol. 1
Autor: Ileana Vasilescu
Categorie: Carti pentru copii » Activitati pentru copii

Informații despre Vietile sfintilor. Povestiri pentru copii. Vol. 1

Cand in copilarie citeam Vietile Sfintilor ma simteam de parca o raza de lumina dumnezeiasca imi patrunsese in inima. Raza imi umplea inima de dulceata bucurie si fericire adanca si aprindea in ea dorul si dragostea pentru Dumnezeu si cele de sus. Atunci fie ca mancam fie ca mergeam sau vorbeam cu cineva mintea mea contempla cele ceresti iar inima imi era lipita de Dumnezeu. (Pr. Filoteu Zervakos)

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Vietile sfintilor. Povestiri pentru copii. Vol. 1 de Ileana Vasilescu în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Vietile sfintilor. Povestiri pentru copii. Vol. 1?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 14.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply