Cartea Valea trandafirilor 38 PDF » Download + Recenzie

Valea trandafirilor 38
Valea trandafirilor 38
Autor: Jessie Parker
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Valea trandafirilor 38

Nicaieri vara nu este mai frumoasa ca in Bulgaria decretase Nikolai Antonov la prima si dramatica lor intalnire si curand Mallory Hawthorne descoperi cat de adevarate erau cuvintele lui. Partea neplacuta a situatiei era ca ea realiza foarte curand cat de usor s-a indragostit de extraordinarul ei salvator bulgar. Dar Nikolai era un exponent al ideii de onoare si adevar in timp ce Mallory pretindea ca este altcineva… asa incat sfarsitul excursiei lor inseamna si sfarsitul povestii lor de dragoste?

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Valea trandafirilor 38 de Jessie Parker în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Valea trandafirilor 38?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 13.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply