Cartea Tratat de psihiatrie psihodinamica PDF » Download + Recenzie

Tratat de psihiatrie psihodinamica
Tratat de psihiatrie psihodinamica
Autor: Glen O. Gabbard
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Tratat de psihiatrie psihodinamica

Varianta romaneasca a Tratatului de psihiatrie psihodinamica reproduce editia a patra si cea mai recenta a editiei originale. Fata de editiile anterioare accentul este pus asupra integrarii ultimelor rezultate ale neurostiintelor care oricat de surprinzator ar parea demonstreaza ca psihoterapia modifica functionarea creierului. De asemenea confirma perspectiva psihanalitica a dezvoltarii. In primele doua capitole au fost incluse principiile de baza si fundamentele teoretice ale psihiatriei psihodinamice. Definitia pe care o da autorul acestei discipline este concludenta si pentru orientarea volumului: Psihiatria psihodinamica constituie o abordare diagnostica si terapeutica ce se caracterizeaza printr-un mod de a gandi atat despre pacient cat si despre clinician care include conflictul inconstient deficitele si distorsiunile structurilor intrapsihice si relatiile interne de obiect si care reuneste aceste elemente cu descoperirile contemporane ale neurostiintei. Pe primul plan in lucrare se afla explicatiile psihologice dar este evidentiat si suportul neurobiologic si relatia celor doua registre. Psihiatrul modern orientat dinamic trebuie sa se straduiasca sa fie bilingv limbajul creierului si limbajul mintii trebuie ambele stapanite pentru a-i putea oferi pacientului o ingrijire optima. Glen Gabbard este profesor de psihiatrie la Colegiul de Medicina Baylor din Houston si psihanalist formator si supervizor la Institutul Galveston din Houston. Principalele sale interese de cercetare sunt: tulburarile de personalitate de tip borderline mentalizarea la pacientii borderline psihoterapia psihodinamica si psihanaliza.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Tratat de psihiatrie psihodinamica de Glen O. Gabbard în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Tratat de psihiatrie psihodinamica?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 91.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply