Cartea Tradarea lui Tristan PDF » Download + Recenzie

Tradarea lui Tristan
Tradarea lui Tristan
Autor: Robert Ludlum
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Tradarea lui Tristan

Moscova august 1991 Limuzina lucioasa neagra cu geamuri antiglont si cauciucuri de kevlar cu armura din ceramica de inalta tehnologie si placa blindata de carbon-otel de duritate dubla se afunda in padurea Bitsevski din zona de sud-vest a orasului. Era in disonanta cu acest teritoriu stravechi padure primitiva plina de mesteceni si plopi tremuratori presarata cu pini ulmi si artari care amintea de triburile nomade din Epoca de Piatra ce cutreierau pamantul brazdat de ghetari si vanau mamuti cu sulite cioplite de mana in mijlocul faunei cu colti si gheare inspaimantatoare.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Tradarea lui Tristan de Robert Ludlum în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Tradarea lui Tristan?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 9.49 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply