Cartea The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback
Editura: Random House Large Print Publishing
Categorie: Toate categoriile » Carti
The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback

#1 International Best Seller In this electrifying new thriller from the author of Police and The Snowman, Inspector Harry Hole hunts down a serial murderer who targets his victims . . . on Tinder. The murder victim, a self-declared Tinder addict. The one solid clue–fragments of rust and paint in her wounds–leaves the investigating team baffled. Two days later, there’s a second murder: a woman of the same age, a Tinder user, an eerily similar scene. The chief of police knows there’s only one man for this case. But Harry Hole is no longer with the force. He promised the woman he loves, and he promised himself, that he’d never go back: not after his last case, which put the people closest to him in grave danger. But there’s something about these murders that catches his attention, something in the details that the investigators have missed. For Harry, it’s like hearing „the voice of a man he was trying not to remember.” Now, despite his promises, despite everything he risks, Harry throws himself back into the hunt for a figure who haunts him, the monster who got away. STARRED REVIEW „Exceptional . . . Nesbo depicts a heartbreakingly conflicted Harry, who both wants to forget the horrors he’s trying to prevent and knows he has to remember them in all their grim detail.” –Publishers Weekly

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback. Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.

Verifică oferta de astăzi si vezi un preț bun

Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback, banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Random House Large Print Publishing au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 119.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback? Este The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 119.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria Carti. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback:
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea The Thirst: A Harry Hole Novel, Paperback, de exemplu costa 119.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

De asemenea, daca o gasiti in alte parti la preturi mai avantajoase, imi puteti trimite un mail sau scrie aici in comentarii sa adaug si oferta gasita de voi.

Leave a Reply