Cartea The Rule of Saint Benedict, Paperback PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Cât costă?

The Rule of Saint Benedict, Paperback
Editura: Image
Categorie: Toate categoriile » Carti
The Rule of Saint Benedict, Paperback pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre The Rule of Saint Benedict, Paperback

From the time it was first promulgated in the sixth century, The Rule of St. Benedict has been one of the most influential, enduring documents of Western civilization. Composed for the guidance of his own monks at Monte Cassino, St. Benedict’s Rule has become the basis for the rules of practically every Christian monastic community in the West. In it are the guidelines for living the spiritual life — through work, prayer, study, obedience, community, and moderate asceticism. This acclaimed edition of The Rule of St. Benedict is a highly accessible modern translation that conveys the spirit and logic of the original text. It contains an invaluable in-depth Introduction that explores the development and spread of Christian monasticism; a biographical sketch of St. Benedict; a discussion of the structure and implementation of his Rule; its value and impact on religious orders from the Middle Ages down through history; its tremendous influence on Western culture and civilization; and, finally, various texts of the Rule.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea The Rule of Saint Benedict, Paperback. Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea The Rule of Saint Benedict, Paperback de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.

Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea The Rule of Saint Benedict, Paperback, banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Image au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 41.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea The Rule of Saint Benedict, Paperback? Este The Rule of Saint Benedict, Paperback pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 41.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii The Rule of Saint Benedict, Paperback in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria Carti. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii The Rule of Saint Benedict, Paperback:

In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea The Rule of Saint Benedict, Paperback PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:

  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea The Rule of Saint Benedict, Paperback, de exemplu costa 41.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

De asemenea, daca o gasiti in alte parti la preturi mai avantajoase, imi puteti trimite un mail sau scrie aici in comentarii sa adaug si oferta gasita de voi.

Info: dat fiind numarul foarte mare de oferte la carti pe care le-am centralizat pe acest site, este posibil ca unele oferte sa nu mai fie de actualitate. Daca observatu un „link mort” sau unul care duce catre o oferta care nu mai este de acualitate, va rog anuntati-ma sa pot remedia problema cat mai repede.

Leave a Reply