Cartea Teste pregatitoare pentru Evaluarile nationale si internationale (TIMSS PIRLS). Ciclul primar PDF » Download + Recenzie

Teste pregatitoare pentru Evaluarile nationale si internationale (TIMSS PIRLS). Ciclul primar
Teste pregatitoare pentru Evaluarile nationale si internationale (TIMSS PIRLS). Ciclul primar
Autor: [Fara autor]
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Auxiliare scolare

Informații despre Teste pregatitoare pentru Evaluarile nationale si internationale (TIMSS PIRLS). Ciclul primar

Lucrarea reliefeaza faptul ca de mult timp si in scolile romanesti evaluarile cuprind itemi asemanatori celor care au format continutul evaluarilor nationale dar mai ales al celor realizate de Asociatia Internationala pentru Evaluare:- de tipul PIRLS in anii 2001 2006 2011 (masoara nivelul de citire de intelegere si de interpretare a unor texte citite inclusiv al celor cu caracter stiintific dupa patru ani de studiu) – de tipul TIMSS in anii 1995 1999 2003 2007 2011 (masoara nivelul performantelor la matematica / stiinte dupa patru ani de studiu).Lucrarea cuprinde si rezolvari.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Teste pregatitoare pentru Evaluarile nationale si internationale (TIMSS PIRLS). Ciclul primar de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Teste pregatitoare pentru Evaluarile nationale si internationale (TIMSS PIRLS). Ciclul primar?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply