Cartea Teoria flegmei. Apel la mitocanie PDF » Download + Recenzie

Teoria flegmei. Apel la mitocanie
Teoria flegmei. Apel la mitocanie
Autor: Marian Coman
Categorie: Publicistica & Eseuri » [Fara subcategorie]

Informații despre Teoria flegmei. Apel la mitocanie

Hahaielile becaliene ranjetele tuturor cocotatilor in varful piramidei puterii ochii lor sticlosi si lacomi imbranceala politica facuta de dragul unui spectacol maimutaresc circul asta ieftin pe care il privim in fiecare zi sunt din punctul meu de vedere un scuipat mare si urat pe obrazul fiecaruia dintre noi. Fara rusine suntem scuipati in fata in fiecare zi. Prin felul in care sunt cheltuiti banii publici prin modul grotesc in care au inteles sa comunice cu noi prin modul in care chiulesc de la munca ori prin felul in care inteleg sa munceasca.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Teoria flegmei. Apel la mitocanie de Marian Coman în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Teoria flegmei. Apel la mitocanie?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 6.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply