Cartea Templul parasit PDF » Download + Recenzie

Templul parasit
Templul parasit
Autor: Erwin Wickert
Categorie: Fictiune » Literatura contemporana

Informații despre Templul parasit

Traducere de Mihai Isbatescu. Erwin Wickert a fost discipolul lui Karl Jaspers. Autorul lucrarii a fost insa ii ambasadorul Germaniei la Bucuresti. Erwin Wickert este unul dintre scriitorii de marca ai culturii germane contemporane cunoscut la noi pentru romanele sale: O iarna pe muntele Fuji si Purpura. Templul parasit intregeste imaginea scriitorului care isi identifica sursa placerii in meditatia profunda asupra destinului uman.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Templul parasit de Erwin Wickert în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Templul parasit?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply