Cartea Taci si uita! PDF » Download + Recenzie

Taci si uita!
Taci si uita!
Autor: Carlene Thompson
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Taci si uita!

In romanul de fata ni se infatiseaza tumultoasa poveste a Teresei Farr o tanara din oraselul Point Pleasant care cu opt ani in urma trecuse printr-un eveniment traumatizant ce i-a marcat existenta. Parintii sai au fost ucisi. Criminalul a marturisit. Cazul parea ca s-a inchis. Insa cosmarul este pe cale sa inceapa din nou. Pe masura ce vrea cu disperare sa afle adevarul Teri isi da seama ca toti cei din jurul sau au secrete pe care le-ar lua cu ei in mormant….

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Taci si uita! de Carlene Thompson în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Taci si uita!?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 31.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply