Cartea Stres eustres distres – Terapii antistres PDF » Download + Recenzie

Stres eustres distres - Terapii antistres
Stres eustres distres – Terapii antistres
Autor: Gheorghe Aradavoaice
Categorie: Lecturi motivationale » Anti-ageing

Informații despre Stres eustres distres – Terapii antistres

Aceasta carte face parte din colectia Stiinte sociale a editurii Antet. Valorificand o parte din continutul studiilor lucrarilor si investigatiilor de teren privind stresul concluziile rezultate in urma unor experimente in cartea de fata autorul infatiseaza problematica de ansamblu a stresului cauzele aparitiei lui simptomele de baza si efectele sale in diverse planuri dezvolta pe un spatiu mai larg directiile esentiale ale gestionarii lui principiile regulile metodele si tehnicile de prevenire a stresului.Dar oare poate fi manevrat si daca da cum? Raspunsul il veti afla citind aceasta carte.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Stres eustres distres – Terapii antistres de Gheorghe Aradavoaice în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Stres eustres distres – Terapii antistres?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 20.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply