Cartea Sport, dieta si vedete – Florentina Opris (Format mic).pdf » download forum

Sport, dieta si vedete - Florentina Opris (Format mic) pdf
Sport, dieta si vedete – Florentina Opris (Format mic)
Autor: Diete
Categorie: Sanatate » Sport, dieta si vedete – Florentina Opris (Format mic).pdf

Informații despre Sport, dieta si vedete – Florentina Opris (Format mic)

Sport, dieta si vedete – Florentina Opris (Format mic) este una dintre cele mai apreciate carti scrise de Diete din perioada respectiva. Am cautat de curand versiunea in format digital (un pdf sau epub) si am aruncat o privire peste ea. Am ramas placut impresionata si bucuroasa, fiind prima data cand am avut ocazia sa citesc acest autor.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Nota informativa 2: daca v-a placut cartea Sport, dieta si vedete – Florentina Opris (Format mic), va recomand sa cautati mai multe carti scrise de Diete, eventual mai multe carti din categoria Sanatate, deoarece sunt sigura ca veti gasi chestii interesante care va vor captiva.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Sport, dieta si vedete – Florentina Opris (Format mic) de short-message în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!
Legat de asta, imi aduc aminte de o intamplare din facultate. Discutam cu niste colegi despre o carte, la care eu am spus ca se gaseste pe internet versiunea .pdf daca o vor. Un coleg mai mare, s-a uitat pe sub sprancene la mine si mi-a spus: „iti doresc sa ajungi sa scrii o carte. Initial nu am acordat importanta acestor cuvinte, nici nu prea le-am inteles sincera sa fiu, pentru ca mai apoi sa-mi dau seama cu adevarat ce au insemnat.

Cât costă cartea Sport, dieta si vedete – Florentina Opris (Format mic)?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 15.14 lei la magazinul online libris.ro

Leave a Reply