Cartea Spaniola intensiva (B1-B2) PDF » Download + Recenzie

Spaniola intensiva (B1-B2)
Spaniola intensiva (B1-B2)
Autor: Irina Ilegitim
Categorie: Gramatici & Dictionare » Cursuri

Informații despre Spaniola intensiva (B1-B2)

Conceputa ca material de studiu in regimurile cu/fara profesor si punand accentul pe intelegerea spaniolei curente si colocviale motiv pentru care substanta celor 20 de unitati de studiu o constituie preponderent dialogul (cu exceptia unitatilor afectate studiului culturii si civilizatiei iberice dar si celei sud-americane in care prin texte scurte este abordata o tematica de actualitate: obiceiuri sarbatori gastronomie timp liber) Spaniola intensiva se adreseaza unui public larg incepatori sau initiati. Iar daca pentru cei dintai lucrarea se constituie intr-un ghid fundamental al studiul spaniolei celei de-a doua categorii de cursanti volumul ii pune la dispozitie o multitudine de posibilitati de a-si consolida si completa cunostintele de limba. Lectiile beneficiaza de o configuratie recurenta (text lexic fixarea noilor structuri verificarea intelegerii textului prin aplicatii gramatica aplicatii de repetare si fixare a noutatilor exercitii in regimul cu profesor ) iar problematica specifica gramaticii isi afla dezvoltari comprehensibile fiind predata clar si concis si sustinuta de aplicatii suplimentare numeroase si variate ( teste periodice de autoevaluare la fiecare 4 unitati de studiu si un test de autoevaluare finala ) care asigura o recapitulare si o fixare a cunostintelor prezentate de o CHEIE A EXERCITIILOR si in cele doua anexe de un GLOSAR LEXICAL (pe unitati de studiu) respectiv de o SISTEMATIZARE A CONJUGARII VERBELOR.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Spaniola intensiva (B1-B2) de Irina Ilegitim în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Spaniola intensiva (B1-B2)?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 7.69 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply