Cartea Sociologia sportului. Teorii metode aplicatii PDF » Download + Recenzie

Sociologia sportului. Teorii metode aplicatii
Sociologia sportului. Teorii metode aplicatii
Autor: Nicu Gavriluta
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Sociologia sportului. Teorii metode aplicatii

Cum se explica faptul ca sportul exercita astazi o puternica fascinatie? Care sunt mecanismele sociale ale succesului in sport? Cum pot fi interpretate efectele sociale generate de fenomenul sportiv? In ce masura sportul se preteaza unei analize sociologice? Volumul incearca sa raspunda la aceste intrebari si sa rezolve totodata problema absentei unei analize de sociologia sportului din circuitul lucrarilor de specialitate din Romania. O lectura utila atat pentru sociologii interesati de fenomenul sportiv cat si pentru studentii si profesorii de la facultatile de educatie fizica si sport. Cuprins: Sociologia sportului in Romania Sociologia sportului. Aspecte epistemologice Grupul actorilor sportivi Grupul sustinatorilor si al suporterilor Liderul de grup in sport Socializarea in sport si forma identitatii Devianta si control social in lumea sportului Algoritmul cercetarii sociologice in sport.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Sociologia sportului. Teorii metode aplicatii de Nicu Gavriluta în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Sociologia sportului. Teorii metode aplicatii?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 15.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply