Cartea Sic transit gloria… Cronica subiectiva a unui cincinal in trei ani si jumatate PDF » Download + Recenzie

Sic transit gloria... Cronica subiectiva a unui cincinal in trei ani si jumatate
Sic transit gloria… Cronica subiectiva a unui cincinal in trei ani si jumatate
Autor: Adrian Cioroianu
Categorie: Publicistica & Eseuri » [Fara subcategorie]

Informații despre Sic transit gloria… Cronica subiectiva a unui cincinal in trei ani si jumatate

Volumul reuneste cronici si comentarii politice scrise in cursul anilor 2001-2004 si publicate in Ziua Ziarul financiar Formula As Evenimentul zilei Opinia studenteasca Lumea ieseanului Cuget liber Adevarul de Arad Dilema (ulterior Dilema Veche) Gazeta sporturilor Ziarul de duminica. Diversele subiecte abordate – Armagedon II situatia invatamantului romanesc manualul unic atacurile din 11 septembrie 2001 din Statele Unite ideea regionalizarii disensiunile dintre premierul Nastase si presedintele Iliescu CNSAS fratii Bivolaru – prezinta o Romanie pe care o stim cu totii dar pe care fiecare o vede altfel: Nu cred sa mai existe – in jurul nostru sau pe o raza reperabila – un popor care sa uite atat de repede. De multe ori aceasta uitare are un rol curativ. Romanul nu iarta – ci doar uita. – Adrian Cioroianu Cuprins: Noul Fanar dar fara toti fanariotii Talibanul nostru de serviciu Razboiul rece s-a incheiat pe 11 septembrie. Ce incepe acum? Tigani sau rromi periferie sau scolarizare Maresalul Antonescu si premierul Nastase Schimbarea la fata a presedintelui Iliescu Balada lupului de mare Basescu Istoriile istoricilor: cazul Treptow Presedintele si premierul doi oameni si ei Ion Iliescu prizonierul PSD Romania si Holocaustul Ion Iliescu si Miron Cozma: marinimie sau recompensa? Vadim intre Zidul Plangerii si casa Ceausescu: agent al economiei de piata!

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Sic transit gloria… Cronica subiectiva a unui cincinal in trei ani si jumatate de Adrian Cioroianu în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Sic transit gloria… Cronica subiectiva a unui cincinal in trei ani si jumatate?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 3.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply