Cartea Santa Claus and the Magic Toys PDF » Download + Recenzie

Santa Claus and the Magic Toys
Santa Claus and the Magic Toys
Autor: [Fara autor]
Categorie: Carti pentru copii » Grupe de varsta

Informații despre Santa Claus and the Magic Toys

O poveste pop-up de Craciun incantatoare care urmareste aventurile jucariilor din atelierul Mosului. Ilustratii pline de culoare imagini pop-up clape si posibilitatea sa tragi fila toate acestea adauga la emotie. Jucariile sarbatoresc ultima lor noapte impreuna inainte de a pleca cu Mosul in Ajunul Craciunului. Te vei minuna de distractia de care au parte jucariile! Textul este in limba engleza.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Santa Claus and the Magic Toys de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Santa Claus and the Magic Toys?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 19.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply