Cartea Rime cu codite PDF » Download + Recenzie

Rime cu codite
Rime cu codite
Autor: Lucia Muntean
Categorie: Carti pentru copii » Grupe de varsta

Informații despre Rime cu codite

Fiecare poezie iti face cunostinta cu un nou prieten puiut din lumea animalelor. Afla alaturi de copilul tau ce se intampla cu ursuletii mofturosi de ce e bine sa bei laptic in fiecare dimineata la ce le duce mintea pe vulpitele din ziua de azi si multe alte lucruri interesante despre viata noilor tai prieteni cu codita. Prezentarea grafica premium colorata si plina de viata a acestei carti beneficiaza de aportul exceptional al lui Mary Hall una dintre cele mai cunoscute desenatoare de carte de copii din Marea Britanie. Cartea ideala pentru parintele ocupat care vrea sa ofere copilului sau ocazia de a descoperi lumea animalelor intr-o maniera amuzanta si instructiva.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Rime cu codite de Lucia Muntean în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Rime cu codite?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 16.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply