Cartea Rentabilitatea firmei in practica PDF » Download + Recenzie

Rentabilitatea firmei in practica
Rentabilitatea firmei in practica
Autor: Dinu Eduard
Categorie: Carti de specialitate » Drept & Legislatie

Informații despre Rentabilitatea firmei in practica

Cartea isi propune sa ofere managerilor contabililor si intreprinzatorilor un set cuprinzator de instrumente si tehnici cu un pronuntat caracter practic permitand investigarea aspectelor pe care le prezinta rentabilitatea activitatii desfasurate de catre firma precum si formularea unor masuri de natura organizatorica tehnica economica financiara etc. in vederea asigurarii gestionarii eficiente in mediul concurential actual tot mai complex.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Rentabilitatea firmei in practica de Dinu Eduard în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Rentabilitatea firmei in practica?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply