Cartea Recorduri ale animalelor – Curiozitati si anecdote PDF » Download + Recenzie

Recorduri ale animalelor - Curiozitati si anecdote
Recorduri ale animalelor – Curiozitati si anecdote
Autor: [Fara autor]
Categorie: Carti pentru copii » Atlase Enciclopedii Dictionare

Informații despre Recorduri ale animalelor – Curiozitati si anecdote

O carte minunata cu poze mari pagini lucioase de o calitate buna care va va invata multe despre animale intr-o maniera umoristica. O carte potrivita pentru copii mamaci tatici si bunici. Stiti cu ce viteza se deplaseaza melcul? Dar balena? V-ati intrebat vreodata cum este organizat un musuroi de furnici? Sunteti gata sa aflati ce insecte se mananca in anumite tari si cum sunt preparate? In aceasta carte veti gasi raspunsul la toate aceste intrebari si multe povesti adevarate si fascinante despre animale si obiceiurile lor ciudate. Veti fi surprinsi va veti amuza veti invata lucruri noi si veti respecta mai mult natura.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Recorduri ale animalelor – Curiozitati si anecdote de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Recorduri ale animalelor – Curiozitati si anecdote?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 16.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply