Cartea Rasismul pe intelesul fiicei mele urmat de „Navala Urii“ PDF » Download + Recenzie

Rasismul pe intelesul fiicei mele urmat de „Navala Urii“
Rasismul pe intelesul fiicei mele urmat de „Navala Urii“
Autor: Tahar Ben Jelloun
Categorie: Carti pentru copii » Atlase Enciclopedii Dictionare

Informații despre Rasismul pe intelesul fiicei mele urmat de „Navala Urii“

Un copil este curios. El pune multe intrebari si asteapta raspunsuri precise si convingatoare. Nu-i de gluma cu intrebarile unui copil. Cand a venit cu mine la o manifestatie impotriva proiectului de lege privind imigratia fiica mea mi-a pus intrebari despre rasism. Am vorbit mult. Mai bine decat oricine altcineva copiii pot sa inteleaga ca nu ne nastem ci devenim rasisti. Aceasta carte care incearca sa raspunda la intrebarile fiicei mele se adreseaza copiilor care inca nu au prejudecati si care vor sa inteleaga. Iar adultilor care o vor citi eu sper ca le va fi de folos ca sa le raspunda copiilor lor la intrebari mult mai incuietoare decat s-ar astepta ei.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Rasismul pe intelesul fiicei mele urmat de „Navala Urii“ de Tahar Ben Jelloun în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Rasismul pe intelesul fiicei mele urmat de „Navala Urii“?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 14.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply