Cartea Psihokonezia editia a II-a adaugita PDF » Download + Recenzie

Psihokonezia editia a II-a adaugita
Psihokonezia editia a II-a adaugita
Autor: Ioan Mamulas
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Psihokonezia editia a II-a adaugita

Psihokinezia editia a II-a adaugita Psihokinezia reprezinta manifestarea unor capacitati mentale de a influenta direct mediul fizic si biologic prin actiuni paranormale – deci in afara cailor comune de tip neuromuscular. parakinezie materializarile elongatia telekinezia invulnerabilitatea stigmatele psihofotografia levitatia inedia incidente de tip poltergeist efecte deformatoare sau distructive efecte psihokinetice la nivel microfizic efecte psihokinetice ambientale efecte radiative si biologice impregnarea paranormala aportari si asportari hipertermia paranormala combustii spontane umane translocatia si bilocatia vindecari paranormale teleportari umane .

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Psihokonezia editia a II-a adaugita de Ioan Mamulas în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Psihokonezia editia a II-a adaugita?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply