Cartea Primul meu Dictionar roman-spaniol PDF » Download + Recenzie

Primul meu Dictionar roman-spaniol
Primul meu Dictionar roman-spaniol
Autor: [Fara autor]
Categorie: Carti pentru copii » Atlase Enciclopedii Dictionare

Informații despre Primul meu Dictionar roman-spaniol

Vesel distractiv si usor de utilizat acest dictionar este conceput pentru a fi pe placul copiilor dar si al parintilor si al profesorilor care doresc sa ii indrume in invatarea unei limbi straine. Au fost alese cuvinte uzuale din vocabularul folosit in viata de zi cu zi in familie la scoala in timpul liber. Ilustratiile viu colorate foarte atragatoare care insotesc fiecare cuvant au menirea de a face ca lucrul cu dictionarul sa fie simplu si amuzant. Observand imaginile si citind cuvintele din limba straina asociate acestora copiii le vor retine repede si usor deoarece astfel este stimulata in mod adecvat remarcabila lor capacitate de memorare. Dictionarul este un instrument de invatare si de joc placut si distractiv pentru copii si totodata un instrument de lucru educativ util parintilor si profesorilor.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Primul meu Dictionar roman-spaniol de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Primul meu Dictionar roman-spaniol?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 23.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply