Cartea Primele mele 100 de cuvinte in engleza cu abtibilduri PDF » Download + Recenzie

Primele mele 100 de cuvinte in engleza cu abtibilduri
Primele mele 100 de cuvinte in engleza cu abtibilduri
Autor: [Fara autor]
Categorie: Carti pentru copii » Atlase Enciclopedii Dictionare

Informații despre Primele mele 100 de cuvinte in engleza cu abtibilduri

Cartea isi propune sa ii ajute pe parinti sa parcurga cu succes primele si cele mai emotionante lectii de limba engleza ale micutilor lor prin imbinarea originala a unor elemente esentiale in procesul de invatare. Imaginile viu colorate care redau in detaliu diverse aspecte ale vietii cotidiene sunt menite a fi pretextul unor conversatii pe marginea temelor familiare copilului in care pot fi identificate obiecte cunoscute sau pe care acesta le cunoaste abia atunci. Odata ce introducerea a fost facuta copilul poate asimila si retine mult mai usor echivalentul in limba engleza a unor obiecte. Toate obiectele a caror denumire este redata in engleza sunt transformate in abtibilduri pe care cei mici le vor lipi la paginile potrivite. Temele cuprinse in volum: In baie In bucatarie In dormitor In sufragerie In clasa In recreatie In sala de mese In sala de sport Pe strada Prin oras In parcul de distractii La cumparaturi In excursie La ferma La plaja.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Primele mele 100 de cuvinte in engleza cu abtibilduri de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Primele mele 100 de cuvinte in engleza cu abtibilduri?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 11.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply