Cartea Primele cuvinte despre animale PDF » Download + Recenzie

Primele cuvinte despre animale
Primele cuvinte despre animale
Autor: [Fara autor]
Categorie: Carti pentru copii » Atlase Enciclopedii Dictionare

Informații despre Primele cuvinte despre animale

Primele cuvinte despre animale prezinta intr-un mod foarte original vietuitoarele din padurile europene si americane din desert si jungla amazoniana din savana din jungla africana si cea asiatica din Australia s.a.m.d .Cu ajutorul cartilor pline de imagini dinaceasta colectiecopilul invata sa recunoasca si sa numeasca peste 350 de obiecte si se distreaza privind ilustratiile originale. Fiecare pagina cuprinde o imagine ampla ce reda o anumita tema despre care copilul poate invata si conversa (la piata in bucatarie in jungla etc.) si extrase din acesta tema numeroase obiecte denumite (ulcior chiuveta papagal etc.).

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Primele cuvinte despre animale de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Primele cuvinte despre animale?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 9.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply