Cartea Politica mondiala: evolutia si limitele ei PDF » Download + Recenzie

Politica mondiala: evolutia si limitele ei
Politica mondiala: evolutia si limitele ei
Autor: James Mayall
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Politica mondiala: evolutia si limitele ei

Aceasta carte face parte din colectia Stiinte politice a editurii Antet. La nivel international ne lipseste structura sociala solida adica ritualurile vietii de zi cu zi care sa ne sustina atunci cand politicienii nu reusesc sa faca fata astfel incat este mult mai greu sa se creeze o supapa ironica de siguranta desi dupa toate aparentele aceasta este din ce in ce mai necesara. La urma urmelor miza este constitutia societatii internationale insesi. daca aceasta constitutie ingaduie Rusiei sa alunge civilii ceceni din casele lor fara a fi pedepsita in timp ce permite fortelor NATO ba chiar le incurajeaza in functie de felul in care este citita legea sa expulzeze sarbii din Kosovo oare nu cumva puterea si interesul continua sa prevaleze? Asa suna critica radicala progresista a ordinii internationale actuale. In aceasta viziune normele internationale sunt asa cum au fost intotdeauna doar un lustru aplicat ambitiilor liderilor neinduratori. – James Mayall este profesor de relatii internationale la Universitatea Cambridge si profesor asociat la Sidney Sussex College.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Politica mondiala: evolutia si limitele ei de James Mayall în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Politica mondiala: evolutia si limitele ei?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 6.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply