Cartea Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook) PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook)
Autor:
Categorie: Toate categoriile » eBooks
Opere Freud, vol. 17 - Proiect de psihologie (eBook) pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook)

„Cu prezentul volum, publicarea in limba romana a primei serii a operei intemeietorului psihanalizei este incheiata. Inceput in 1999, dupa ce in anii anteriori tiparisem cateva lucrari disparate, demersul editurii noastre, atunci mai mult decat temerar, invecinandu-se chiar cu utopia, a avansat constant intr-un ritm de aproximativ doua volume pe an. Obstacolele de diferite tipuri nu au reusit sa ne demobilizeze. Generala penurie a traducatorilor de limba germana, care pentru noi s-a concretizat in dificultatea de a gasi persoane cunoscatoare de psihanaliza/ psihologie si filologie germana, lipsa unei terminologii de specialitate consolidate, la a carei creare prezenta serie a trebuit sa contribuie, si nu in ultimul rand dificultatile financiare au constituit principalele probleme. Pentru fiecare dintre ele am gasit la timpul potrivit solutia care sa ne permita sa continuam.“ – Vasile Dem. Zamfirescu

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook). Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook) de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.
Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook), banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Trei au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 13.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook)? Este Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook) pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 13.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook) in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria eBooks. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook):
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook) PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea Opere Freud, vol. 17 – Proiect de psihologie (eBook), de exemplu costa 13.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

Leave a Reply