Cartea On Love, Paperback PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

On Love, Paperback
Editura: Ecco Press
Categorie: Toate categoriile » Carti
On Love, Paperback pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre On Love, Paperback

A companion to On Writing and On Cats A raw and tender poetry collection that captures the Dirty Old Man of American letters at his fiercest and most vulnerable, on a subject that hits home with all of us. Charles Bukowski was a man of intense emotions, someone an editor once called a „passionate madman.” In On Love, we see Bukowski reckoning with the complications and exaltations of love, lust, and desire. Alternating between tough and gentle, sensitive and gritty, Bukowski lays bare the myriad facets of love–its selfishness and its narcissism, its randomness, its mystery and its misery, and, ultimately, its true joyfulness, endurance, and redemptive power. Bukowski is brilliant on love–often amusing, sometimes playful, and fleetingly sweet. On Love offers deep insight into Bukowski the man and the artist; whether writing about his daughter, his lover, his friends, or his work, he is piercingly honest and poignantly reflective, using love as a prism to see the world in all its beauty and cruelty, and his own fragile place in it. „My love is a hummingbird sitting that quiet moment on the bough,” he writes, „as the same cat crouches.”Brutally honest, flecked with humor and pathos, On Love reveals Bukowski at his most candid and affecting.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea On Love, Paperback. Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea On Love, Paperback de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.

Verifică oferta de astăzi si vezi un preț bun

Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea On Love, Paperback, banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Ecco Press au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 65.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea On Love, Paperback? Este On Love, Paperback pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 65.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii On Love, Paperback in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria Carti. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii On Love, Paperback:
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea On Love, Paperback PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea On Love, Paperback, de exemplu costa 65.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

De asemenea, daca o gasiti in alte parti la preturi mai avantajoase, imi puteti trimite un mail sau scrie aici in comentarii sa adaug si oferta gasita de voi.

Leave a Reply