Cartea O zi. Ultima PDF » Download + Recenzie

O zi. Ultima
O zi. Ultima
Autor: Calin Torsan
Categorie: Fictiune » Literatura romana

Informații despre O zi. Ultima

45.538 de cuvinte. Atatea stau stranse in cartea asta. Asa imi indica un contor al softului in care am editat textul. Ceea ce inseamna ca in aceasta prezentare a ei a cartii trebuie sa ma comport ca un gospodar care ar incerca sa hraneasca toata pasarimea satului cu o singura mana de graunte. N-am cum. Si nici n-as vorbi despre ea asa cum o facem despre copiii nostri care sunt mereu ai mai destepti mai frumosi sau macar mai inalti decat ai altora. In momentul asta tot programul de editare ma salveaza. Observ ca are posibilitatea de a rezuma textul meu in numai zece sentinte: De riduri. De paradigma. Nu de om ci de magar [] De necuratie. De scoala. De efeminat. De care uitasem. De munca. De butie. De pareri. Imi dau seama insa ca posibilul cititor interesat ori librarul care ar dori sa vanda cartea nu are cum sa inteleaga prea multe din asta. Nu pricep nici eu de unde apetenta programului pentru prepozitia de. Sunt singur in casa nimeni nu-si poate da cu parerea despre volumul asta editorii ma suna rugand sa le trimit acest sinopsis. In clipa aia Cimbru cainele meu cel care ma intelege mereu atat de bine isi falfaie coada pe langa cracii pantalonilor mei. Ii pun manuscrisul in fata si-l rog sa ma ajute cumva. Il miroase curios de doua trei ori pana isi da seama ca nu-i bun de mancat. E clar cartea asta nu este buna de mancat! Poate o fi buna la altceva. Nu stiu macar ca paleta de ping-pong.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea O zi. Ultima de Calin Torsan în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea O zi. Ultima?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 13.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply