Cartea Numararea marimea forma. Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani – carte cu jocuri PDF » Download + Recenzie

Numararea marimea forma. Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani - carte cu jocuri
Numararea marimea forma. Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani – carte cu jocuri
Autor: [Fara autor]
Categorie: Carti pentru copii » Activitati pentru copii

Informații despre Numararea marimea forma. Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani – carte cu jocuri

Colectia Scoala celor sapte pitici ofera un program complex de activitati destinate dezvoltarii copilului din primele luni de viata pana la varsta scolara. Scopul principal al acestui program este acordarea unui suport specializat parintilor educatorilor si altor persoane antrenate in educarea si instruirea copilului. Cartile din colectie corespund programei si standardelor de instruire moderne acoperind toate cunostintele impuse prin curriculumul pentru educatia timpurie. Activitatile si sarcinile precum si plansele color cu jocuri din fiecare carte va vor ajuta sa pregatiti copilul in toate domeniile instruirii prescolare astfel incat el sa nu aiba dificultati atunci cand va deveni elev. Colectia include peste 60 de titluri in serii de cate 9-10 carti pe tematici diferite pentru fiecare categorie de varsta. Utilizarea lor succesiva pe parcursul a sapte ani asigura formarea unor capacitati si aptitudini specifice varstei prescolare. Cei sapte ani ai copilului reprezinta in viziunea noastra cele sapte culori ale curcubeului cei sapte pitici din poveste personaje care vor fi calauze ale copilului in lumea minunata a cunoasterii. Fiecare an de studiu in Scoala celor sapte pitici are o culoare proprie si teme variate cu grade diferite de complexitate astfel incat va va fi usor sa alegeti cartile si jocurile ce corespund nivelului de pregatire al copilului dumneavoastra. Aceasta metoda de instruire este accesibila tuturor. Speram ca veti aprecia atractivitatea si eficienta ei iar copilului ii va placea sa invete la scoala noastra.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Numararea marimea forma. Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani – carte cu jocuri de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Numararea marimea forma. Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani – carte cu jocuri?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 4.77 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply