Cartea …nici Torquemada PDF » Download + Recenzie

...nici Torquemada
…nici Torquemada
Autor: Michael Haulica
Categorie: Publicistica & Eseuri » [Fara subcategorie]

Informații despre …nici Torquemada

Michael Haulica evolueaza decis cu avantajul celui ce s‑a straduit ani in sir sa urmareasca riguros un fenomen mai complex decat ar putea parea el celor din afara domeniului dar si celor dinauntru care cu privirile atintite doar la ceea ce‑i vizeaza personal inregistreaza superficial ori neglijeaza complet detalii importante din SF‑ul romanesc actual. […] In analizele sale pe text numeroase si rabdator efectuate atat pentru condeiele consacrate cat si pentru cei nimeriti in vreo antologie intamplator autorul face dovada unui spirit critic ponderat si dispus cat mai rar sa greseasca. […] Curajul de opinie nu poate fi confundat cu atacul la persoana iar faptul ca te straduiesti sa-ti formezi un sistem propriu de valori echilibrat in fond n‑are nici o tangenta cu actul inchizitorial. Torquemada ramane in continuare in epoca lui revoluta iar daca a patruns cumva (si nu mi‑am dat eu seama) in SF‑ul romanesc atunci e cazul sa‑i cautam urmele in alta parte si in alta carte.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea …nici Torquemada de Michael Haulica în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea …nici Torquemada?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 21.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply