Cartea Mortido (eBook) PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

Mortido (eBook)
Autor:
Categorie: Toate categoriile » eBooks
Mortido (eBook) pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre Mortido (eBook)

Intr-o lume dominata de saracie si apasare, tipica tarilor in tranzitie, un fost ofiter de Securitate al regimului comunist incearca sa rupa toate legaturile cu functia si ocupatia anterioare. Pentru a-si atinge scopurile, nu se da in laturi de la nimic, recurgind la intimidare, violenta si chiar crime de o cruzime inimaginabila. In final, ramine intrebarea daca aceste atrocitati au fost dictate de necesitate sau de latura intunecata a personalitatii personajului. O. Nimigean (n. 19 iulie 1962, Nasaud) a publicat poezie (Scrieri alese, 1992; Week-end printre mutanti, 1993; Adio, adio, dragi poezii, 1999; Planeta zero, 2001; Nicolina Blues, 2007 – premiile revistelor Observator Cultural, Transilvania si Miscarea literara, nominalizare la Premiul revistei Cuvintul si Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania), proza (Mortido, ed. I, 2003, Premiul National de Proza al Ziarului de Iasi; Radacina de bucsau, 2010, Premiul USR Sibiu, premiile revistelor Observator Cultural si Transilvania, Premiul National pentru Roman), critica si publicistica (Inertii de tranzitie, altruisme & bahluviuni literare, feat. Flori Stanescu, 2006). Este coautor la Cartea roz a comunismului (2004) si Dictionarul limbajului poetic eminescian (2005). A fost selectat in antologiile Grenzverkehr. Literarische Streifzuge zwischen Ost und West (2006), O panorama critica a poeziei romanesti din secolul al XX-lea (2007), New European Poets (2008).

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea Mortido (eBook). Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Mortido (eBook) de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.
Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea Mortido (eBook), banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Polirom au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 13.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea Mortido (eBook)? Este Mortido (eBook) pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 13.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii Mortido (eBook) in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria eBooks. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii Mortido (eBook):
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea Mortido (eBook) PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea Mortido (eBook), de exemplu costa 13.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

Leave a Reply