Cartea Mongolia lui Ginghis Haan. Trecut si prezent PDF » Download + Recenzie

Mongolia lui Ginghis Haan. Trecut si prezent
Mongolia lui Ginghis Haan. Trecut si prezent
Autor: Bor Sugarjav
Categorie: Istorie » Studii istorice

Informații despre Mongolia lui Ginghis Haan. Trecut si prezent

Bor Sugarjav si Ion-Mihail Iosif ne ofera o monografie intr-un stil deosebit scrisa cu mult suflet si uneori cu poezie despre Mongolia vazuta prin ochii unui pasionat. Problematica nu este intotdeauna abordata riguros stiintific ci mai degraba subiectiv cu accente pe anumite elemente dragi autorilor legate de traditia si cultura unuia dintre cele mai vechi popoare ale lumii. Descoperiti o alta fata plina de insolit a Mongoliei Tara Cerului Albastru si a lui Ginghis Haan un stat mare cat o jumatate de Europa dar cu o populatie nu mai numeroasa decat a Bucurestilor.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Mongolia lui Ginghis Haan. Trecut si prezent de Bor Sugarjav în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Mongolia lui Ginghis Haan. Trecut si prezent?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 15.0 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply