Cartea Moartea la Dallas Vampirii Sudului Vol. 2 – Editie de buzunar PDF » Download + Recenzie

Moartea la Dallas Vampirii Sudului Vol. 2 - Editie de buzunar
Moartea la Dallas Vampirii Sudului Vol. 2 – Editie de buzunar
Autor: Charlaine Harris
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Moartea la Dallas Vampirii Sudului Vol. 2 – Editie de buzunar

Aceasta carte face parte din seria Vampirii Sudului.In romanulMoartea la Dallas eroii scriitoarei Charlaine Harris isi continua aventurile incepute in primul volum al seriei Morti pana la apus. Folosindu-si talentele telepatice Sookie Stackhouse porneste in cautarea unui vampir disparut.Usor de spus dar greu de facut!Intotdeauna gata de actiune Sookie duce totul la bun sfarsit dupa o intreaga serie de aventuri si momente dramatice. Personajele se dezlantuie adesea in jocul cu moartea. Indiferent ca sunt oameni sau vampiri. Din aceeasi serie fac parte: Mort si-ngropat Vampirii Sudului Vol. 10 Mort si-ngropat Vampirii Sudului Vol. 9 Mai rau decat moartea Vampirii Sudului Vol. 8 Morti cu totii Vampirii Sudului Vol. 7 Categoric moarta Vampirii Sudului Vol. 6 Mort de-a binelea Vampirii Sudului Vol. 5 Moarta pentru toti Vampirii Sudului Vol. 4 Clubul mortilor Vampirii Sudului Vol. 3 Morti pana la apus Vampirii Sudului Vol. 1.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Moartea la Dallas Vampirii Sudului Vol. 2 – Editie de buzunar de Charlaine Harris în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Moartea la Dallas Vampirii Sudului Vol. 2 – Editie de buzunar?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 5.3 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply