Cartea Misterul masinutelor chinezesti (eBook) PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

Misterul masinutelor chinezesti (eBook)
Editura: Polirom
Categorie: Toate categoriile » eBooks
Misterul masinutelor chinezesti (eBook) pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre Misterul masinutelor chinezesti (eBook)

Misterul maşinuţelor chinezeşti este o colecţie de patruzeci de povestiri interconectate şi tot atatea episoade din viaţa unui (viitor) scriitor, nu neaparat cel care şi-a pus numele pe coperta, dar nici foarte diferit de el. Patruzeci de povestiri care se pot citi asemenea unor capitole de roman şi in care memoria şi ficţiunea, nostalgia şi suferinţa se completeaza reciproc pentru a forma un univers personal populat cu tot felul de creaturi, cand blande, cand fioroase, cand amuzante, cand melancolice, cand protectoare, cand reci, cand pur şi simplu ciudate. FLORIN IRIMIA (n. 1976, Iaşi), lector doctor la Facultatea de Litere a Universitaţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Semneaza cronici literare incepind cu anul 2001 in calitate de colaborator al revistelor Observator cultural, Noua literatura, Dilemateca, Romania literara, Timpul şi Suplimentul de cultura. In 2009 debuteaza ca prozator in revista Noua literatura (sub pseudonimul Eduard Tautu), iar in 2011 publica romanul de debut, Defekt, la Editura Brumar. Este prezent in antologia Alerta de grad zero in proza scurta romaneasca actuala (editor Igor Ursenco), aparuta la Editura Herg Benet. A mai publicat proza scurta in revistele Familia, Timpul, Zona literara, precum şi in Ziarul de Iaşi. La Editura Polirom i-au mai aparut romanele O fereastra intunecata (2012) şi Citeva lucruri despre tine (2014).

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea Misterul masinutelor chinezesti (eBook). Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Misterul masinutelor chinezesti (eBook) de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.

Verifică oferta de astăzi si vezi un preț bun

Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea Misterul masinutelor chinezesti (eBook), banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Polirom au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 15.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea Misterul masinutelor chinezesti (eBook)? Este Misterul masinutelor chinezesti (eBook) pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 15.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii Misterul masinutelor chinezesti (eBook) in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria eBooks. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii Misterul masinutelor chinezesti (eBook):
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea Misterul masinutelor chinezesti (eBook) PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea Misterul masinutelor chinezesti (eBook), de exemplu costa 15.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

De asemenea, daca o gasiti in alte parti la preturi mai avantajoase, imi puteti trimite un mail sau scrie aici in comentarii sa adaug si oferta gasita de voi.

Leave a Reply