Cartea Mic dictionar pentru indragostiti PDF » Download + Recenzie

Mic dictionar pentru indragostiti
Mic dictionar pentru indragostiti
Autor: Xiaolu Guo
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Mic dictionar pentru indragostiti

O chinezoaica aterizeaza in Londra. Un englez aterizeaza in viata. Un dictionar complet al tuturor nabadailor si neintelegerilor posibile intre doi indragostiti. Sau o comedie romantica. Eroina noastra e o tanara chinezoica trimisa de parinti la studii in Londra. Adica in lumea civilizata! Dar cum englezii nu pot sa-i pronunte nici macar numele (ca de inteles si acceptat nici nu poate fi vorba) ea si-l schimba se va numi Z. Viata in capitala Angliei e plina de necazuri si surprize. Una dintre ele e intalnirea cu un barbat. Din momentul in care ii zambeste ea descopera o lume cu totul noua o lume foarte ciudata plina de sex si libertate. Cum in lumea occidentala dragostea e vazuta altfel decat in China chiar daca ai invata toate cuvintele englezesti care desemneaza acest maret sentiment tot nu ai vreo sansa sa-l intelegi pe barbatul pe care-l iubesti.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Mic dictionar pentru indragostiti de Xiaolu Guo în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Mic dictionar pentru indragostiti?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 20.0 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply