Cartea Mic atlas zoologic PDF » Download + Recenzie

Mic atlas zoologic
Mic atlas zoologic
Autor: Aurora Mihail
Categorie: Carti pentru copii » Atlase Enciclopedii Dictionare

Informații despre Mic atlas zoologic

Micul atlas zoologic se adreseaza atat elevilor cat si celor care doresc sa cunoasca minunata lume a animalelor. Sunt ilustrate cele mai reprezentative animale pentru fiecare grup sistematic acestea fiind ordonate in scara lor evolutiva. Majoritatea animalelor sunt din fauna tarii noastre atat cele salbatice cat si cele domestice. De asemenea sunt ilustrate cele mai importante specii faunistice ocrotite din Romania. Imaginile selectate sunt sugestive si clare ele remarcandu-se prin culoare si acuratete. Imbogatiti-va biblioteca voastra cu acest atlas care desi mic ilustreaza peste 300 de specii de animale.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Mic atlas zoologic de Aurora Mihail în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Mic atlas zoologic?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 7.45 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply