Cartea Mic atlas de ecologie PDF » Download + Recenzie

Mic atlas de ecologie
Mic atlas de ecologie
Autor: Aurora Mihail
Categorie: Carti pentru copii » Atlase Enciclopedii Dictionare

Informații despre Mic atlas de ecologie

Secolul al XXI-lea trebuie sa aiba ca obiectiv major ocrotirea vietuitoarelor si a mediului inconjurator pentru a se pastra echilibrul natural al Terrei si implicit viata omului pe Pamant. Aceasta actiune reclama o cunoastere temeinica a principiilor ecologice care stau la baza functionarii biosferei. In acest sens ecologia poate deveni un instrument util de informare privind relatia om-biosfera. Micul atlas de ecologie raspunde acestei cerinte fiind un auxiliar didactic necesar atat pentru elevi cat si pentru studenti sau profesori. De asemenea poate fi solicitat si de cei care manifesta interes pentru ocrotirea naturii.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Mic atlas de ecologie de Aurora Mihail în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Mic atlas de ecologie?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 7.45 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply