Cartea Melci – Totul despre inmultirea cresterea recoltarea valorificarea intensiva PDF » Download + Recenzie

Melci - Totul despre inmultirea cresterea recoltarea valorificarea intensiva
Melci – Totul despre inmultirea cresterea recoltarea valorificarea intensiva
Autor: Ioana Tudor
Categorie: Casa & Gradina » Gradinarit & Horticultura

Informații despre Melci – Totul despre inmultirea cresterea recoltarea valorificarea intensiva

Carnea de melci este dietetica nu contine colesterol iar preocuparea de crestere a lor poate fi una din activitatile noi pentru un fermier roman ce nu necesita investitie ridicata.in tara noastra mai ales in Transilvania exista traditie in recoltarea melcilor din flora spontana si pregatirea lor culinara. Mai nou s-au infiintat si puncte de colectare prelucrare si exportul carnii de melci. Dar pentru a fi o afacere profitabila fermierii romani sunt ajutati cu tehnologie de crestere matca sau stol matricol plasa helitex seminte si ceea ce este mai important prin contract se preiau melcii pentru export la pretul de la Bursa din Paris.Lucrarea cuprinde etape de infiintare a fermei tehnologii de cultura calcule economice si sfaturi privind colectarea si ambalarea. Prin Programul SAPARD se pot obtine 50% fonduri nerambursabile si pentru aceasta activitate.Adresele utile mentionate in lucrare vor putea sa-i ajute pe cei ce doresc sa inceapa o asemenea activitate.Spre final sunt prezentate notiuni generale despre cresterea melcilor in acvarii si cateva retete culinare utilizand carne de melci.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Melci – Totul despre inmultirea cresterea recoltarea valorificarea intensiva de Ioana Tudor în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Melci – Totul despre inmultirea cresterea recoltarea valorificarea intensiva?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 4.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply