Cartea Marinarul cel lenes/ The Lazy Sailor (bilingva contine CD audio) PDF » Download + Recenzie

Marinarul cel lenes/ The Lazy Sailor (bilingva contine CD audio)
Marinarul cel lenes/ The Lazy Sailor (bilingva contine CD audio)
Autor: Cristian Serban
Categorie: Carti pentru copii » Activitati pentru copii

Informații despre Marinarul cel lenes/ The Lazy Sailor (bilingva contine CD audio)

Carte ortodoxa pentru copii carte religioasa ortodoxa carte pentru suflet si educatie religioasa. Cei mici in special dar nu numai ei vor avea ocazia sa citeasca o poveste plina de intelepciunea Sfintilor Parinti vor putea invata limba engleza datorita traducerii paralele si vor putea asculta povestea in format audio o poveste dinamica palpitanta si de folos pentru suflet. Povestea este inspirata din cuvintele rostite odinioara de Sfantul Antonie cel Mare. Contine CD audio.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Marinarul cel lenes/ The Lazy Sailor (bilingva contine CD audio) de Cristian Serban în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Marinarul cel lenes/ The Lazy Sailor (bilingva contine CD audio)?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.66 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply