Cartea Manualul dictatorului PDF » Download + Recenzie

Manualul dictatorului
Manualul dictatorului
Autor: Bruce Bueno de Mesquita
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Manualul dictatorului

Cum reusesc oamenii corupti sa ajunga la putere? Cum este posibil ca pe teritorii bogate in resurse naturale populatia sa traiasca la limita subzistentei? Pe baza unor exemple din epoci si zone geografice diferite – de la Iuliu Cezar pana la liderul mafiot Paul Castellano de la administratiile Bush sau Obama pana la situatia din Pakistan -politologii Bruce Bueno de Mesquita si Alastair Smith incearca sa explice comportamentele abuzive caracteristice multor lideri politici sau din domeniul afacerilor. Rezultatul este o fascinanta imagine a jocului puterii in cadrul caruia una dintre cele mai importante reguli este sa-ti rasplatesti intotdeauna sustinatorii. Din cuprins: Regulile politicii Ascensiunea la putere Mentinerea la putere Fura de la saraci si da la bogati Obtinerea si cheltuirea banilor Oamenii revoltati Razboiul pacea si ordinea mondiala Ce-i de facut?.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Manualul dictatorului de Bruce Bueno de Mesquita în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Manualul dictatorului?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 26.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply