Cartea Malina PDF » Download + Recenzie

Malina
Malina
Autor: Ingeborg Bachmann
Categorie: Fictiune » Literatura contemporana

Informații despre Malina

Viena. O femeie intre doi barbati. Unul din ei Ivan (amantul) este obiectul unei iubiri patimase dar mereu subminate. Celalalt Malina (sotul sau prietenul) cerebral distant intelege si controleaza totul. Cel mai neobisnuit triunghi din cate se pot imagina: doi dintre cei implicati sunt in realitate una si aceeasi persoana iar fiecare persoana este la randul ei dublul celorlalte. Exista insa si al treilea barbat – figura supradimensionata a unui tata distructiv demascat intr-un lung sir de scene cosmaresti din copilaria protagonistei. O tensiune insuportabila. Un eu ce se destrama lent si in final dispare la propriu atunci cand Ivan se retrage din fata pasiunii delirante pe care chiar el o starnise. Romanul se precipita ametitor spre ultima sa propozitie dar nu-si tradeaza enigma: A fost crima. Capodopera vizionara a literaturii europene romanul Malina publicat pentru prima oara in 1971 si tradus in 27 de limbi este ecranizat in 1991 de regizorul Werner Schroeter cu Isabelle Huppert in rolul principal. Scenariul poarta semnatura scriitoarei Elfriede Jelinek.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Malina de Ingeborg Bachmann în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Malina?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 6.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply