Cartea Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook) PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook)
Editura: Litera
Categorie: Toate categoriile » eBooks
Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook) pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook)

Proaspat absolvent de liceu, Karl Ove se muta intr-un sat de pescari din nordul indepartat al Norvegiei pentru a lucra ca profesor. Nu se dovedeste insa interesat de slujba in sine – sau de orice alta slujba. Singurul lui scop este sa economiseasca bani si sa inceapa sa scrie. Totul merge bine, dar, pe masura ce noptile devin mai lungi, viata lui ia o intorsatura mai intunecata. Consumul de alcool ii provoaca episoade de amnezie completa, tentativele repetate de a-si pierde virginitatea se sfarsesc umilitor si, spre marea lui nefericire, ajunge sa se indragosteasca de una dintre elevele sale de treisprezece ani. Iar in tot acest timp, umbra tatalui planeaza tot mai amenintator asupra sa… Dansand in intuneric este cea de-a patra carte a senzationalei serii Lupta mea, care a fost numita de revista Guardian „poate cea mai semnificativa creatie literara a vremurilor noastre”. „… extrem de sincer, Knausgard… vrea sa ne introduca in cotidianul vietii, care este uneori vizionar, alteori banal, alteori profund semnificativ, dar, prin forta lucrurilor, absolut obisnuit, pentru ca ni se intampla pe tot parcursul vietii si tuturor…” – The New Yorker „O reusita rara. Nici un scriitor din generatia sa nu egaleaza combinatia lui Karl Ove Knausgard de talent, stil, spirit de observatie si originalitate…” – Dagens Naeringsliv Karl Ove Knausgard (n. 1968) este un scriitor norvegian cunoscut mai ales pentru cele sase romane autobiografice intitlulate sugestiv Lupta mea (Min Kamp). Nascut in Oslo, scriitorul a crescut pe insula Tromøya, in Arendal si in Kristiansand, si a absolvit studii de arta si literatura la Universitatea din Bergen. Knausgard a debutat in 1998 cu romanul Ute av verden, pentru care a primit Premiul pentru literatura al criticilor norvegieni. A fost prima data in istoria acestui premiu cand a fost castigat de un roman de debut. Intre 1999 si 2002, Knausgard a fost coeditor la Vagant, o revista literara norvegiana fondata in 1988, pentru care a realizat in

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook). Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook) de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.

Verifică oferta de astăzi si vezi un preț bun

Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook), banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Litera au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 24.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook)? Este Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook) pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 24.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook) in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria eBooks. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook):
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook) PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea Lupta mea. Cartea a patra: Dansand in intuneric (eBook), de exemplu costa 24.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

De asemenea, daca o gasiti in alte parti la preturi mai avantajoase, imi puteti trimite un mail sau scrie aici in comentarii sa adaug si oferta gasita de voi.

Leave a Reply