Cartea Logico – Ne distram si cumparam PDF » Download + Recenzie

Logico - Ne distram si cumparam
Logico – Ne distram si cumparam
Autor: Finken
Categorie: Carti pentru copii » Grupe de varsta

Informații despre Logico – Ne distram si cumparam

Dragi parinti ati cumparat Logico Rondo demonstrand astfel ca va preocupa evolutia copilului dumneavoastra. Temele abordate in colectia Logico Rondo au fost elaborate de pedagogi de renume mondial. Imaginile fascinante si diversitatea temelor fac din Logico un joc plin de surprize placute de care nu apuci sa te plictisesti. Logico Rondo propune copiilor activitati amuzante si educative. Copilul dumneavoastra se poate juca singur iar in final va putea el insusi sa-si controleze rezultatele. Greselile sunt permise. Astfel isi va dezvolta personalitatea si va invata sa ia singur decizii. Imaginile vesele si selectia de teme adaptate varstei starnesc interesul ii indeamna pe copii sa povesteasca sa ghiceasca si sa imite. Se pot inventa povestioare in timpul cautarii si compararii imaginilor se pot face multe descoperiri: tot felul de vietati tot felul de lucruri si de culori vor fi identificate si denumite. In tot acest timp copilul isi dezvolta vocabularul simtul de observatie puterea de perceptie si capacitatea de concentrare. Logico Rondo este stimulativ deoarece copiii pot sa intervina activ in povestire altfel spus sa dirijeze jocul. Este distractiv sa mergi pe sosea cu butoanele colorate si apoi sa parchezi in garajul potrivit. Si propunerile de pe spatele paginilor – cum ar fi desenatul coloratul decupatul si lipitul cantecele sau jocurile prezentate sunt foarte distractive. Activitatile propuse de Logico Rondo pot fi realizate de copilul dumneavoastra cu cateva exceptii: va trebui sa ii cititi sa il ajutati la decupat uneori sa ii cantati si sa ii pregatiti prajiturele. De aici si mottoul Logico: Invatam jucandu-ne!

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Logico – Ne distram si cumparam de Finken în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Logico – Ne distram si cumparam?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 4.5 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply