Cartea Limba si literatura romana – auxiliar pentru clasa a II-a PDF » Download + Recenzie

Limba si literatura romana - auxiliar pentru clasa a II-a
Limba si literatura romana – auxiliar pentru clasa a II-a
Autor: Viorica Paraiala
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Auxiliare scolare

Informații despre Limba si literatura romana – auxiliar pentru clasa a II-a

Auxiliarul se adreseaza elevilor care studiaza disciplina Limba si literatura romana dupa manualul aprobat de M.Ed.C. in 2004 cod ARP. Pe primele pagini sunt prezentate exemplificari in comunicari sau in alte structuri ale principalelor ortograme pe care le intalnesc micii scolari. Exercitiile si temele propuse in auxiliar abordeaza in intregime textele cuprinse in manual vizand toate compartimenetele limbii: fonetica ortografie vocabular receptarea mesajului desprinderea valorii stilistice etc. Pentru elementele de constructie a comunicarii sunt propuse secvente de predare-invatare aplicare dezvoltare creatie. Pe fiecare pagina se afla desene scheme atractive care inlesnesc invatarea specifica obiectului de studiu limba romana.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Limba si literatura romana – auxiliar pentru clasa a II-a de Viorica Paraiala în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Limba si literatura romana – auxiliar pentru clasa a II-a?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply