Cartea Lectii de engleza in planse de colorat PDF » Download + Recenzie

Lectii de engleza in planse de colorat
Lectii de engleza in planse de colorat
Autor: Diana Radoi
Categorie: Carti pentru copii » Atlase Enciclopedii Dictionare

Informații despre Lectii de engleza in planse de colorat

Aceasta carte este publicata la editura Akademos Art. O lucrare pitoreasca si proaspata pe piata actuala de carte destinata predarii limbii engleze. Ea poate fi un material auxiliar de studiu util elevilor dintr-o zona larga de varsta pornind de la 7 pana la 12 ani. Sunt tratate cu egala masura vocabularul si gramatica elevii fiind astfel ajutati sa stie nu doar ce ci si cum sa spuna si sa scrie corect.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Lectii de engleza in planse de colorat de Diana Radoi în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Lectii de engleza in planse de colorat?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 9.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply