Cartea Jocul interior si Stresul PDF » Download + Recenzie

Jocul interior si Stresul
Jocul interior si Stresul
Autor: Timothy Gallwey
Categorie: Lecturi motivationale » Dezvoltare personala

Informații despre Jocul interior si Stresul

Co-autori: dr. Edward S. Hanzelik si dr. John Horton Domina provocarile vietii Si implineste-ti potentialul Aceasta carte este dedicata tuturor oamenilor care cauta stabilitate calm si intelepciune pentru a face fata provocarilor vietii. – Tim Gallwey Renumitul W. Timothy Gallwey face echipa cu doi medici reputati pentru a oferi un ghid unic pentru sanatatea mintala in lumea volatila de astazi. Jocul interior si Stresul aplica principiile cunoscute din seria atat de populara a lui Gallwey (Jocul interior) care au ajutat atleti de pretutindeni managementului stresului – personal profesional financiar fizic si ne arata cum sa accesam resursele interioare pentru a face fata provocarilor vietii si a ne implini potentialul. Jocul interior se axeaza pe resursele ce le avem si ofera unelte pentru a le accesa mai usor. Studiile stiintifice confirma existenta acestor resurse precum si capacitatea noastra de a ne imbunatati accesul la ele. In prima parte a cartii veti intelege ce este stresul cum apare si care este propriul nivel de stres. In partea a doua inveti sa domini stresul vei afla in detaliu care sunt resursele din interiorul tau ce pot fi accesate pentru a combate stresul. Partea a treia este de departe cea mai importanta: Jocul interior Unelete de lucru te invata opt tehnici practice si eficiente pentru a face fata stresului. Este o carte pentru cei care au o viata stresata si sunt pregatiti sa schimbe acest lucru. Jocul interior si Stresul este utila si celor care detin controlul asupra stresului din viata lor acestora le ofera unelte verificate de dominare a stresului pe care sa le adauge la arsenalul personal de resurse de stres management. Ce veti invata cu ajutorul acestei carti: Principiile Jocului interior in contextul stresului Care este propriul nivel de stres Care sunt resursele proprii si cum puteti forma cu ele un scut de aparare impotriva stresului 8 tehnici practice si eficiente pentru a face fata stresului Cui ii foloseste aceasta carte: Coach consultanti independenti HR manageri Middle Top management Medici si psihologi Profesori Sportivi de performanta Si oricui doreste sa invete sa faca fata stresului.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Jocul interior si Stresul de Timothy Gallwey în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Jocul interior si Stresul?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 33.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply